Συχνές Ερωτήσεις 

Πως θα παραλάβω το Έντυπο Βιβλίο

Τα βιβλία μου τα αποστέλλω σέ όλον τον κόσμο με τα ΕΛΤΑ ή και με εταιρεία ταχυμεταφορών εφόσον πρόκειται για την Ελλάδα και ανάλογα την επιλογή που θα κάνετε κατά την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες συσκευάζονται και αποστέλλονται εντός 2-3 ημερών. Ο χρόνος παράδοσης είναι ανάλογος της απόστασης και του φόρτου εργασίας των ταχυδρομείων.
Το ποσό πληρωμής είναι συμβολικό και μόνο για την εκτύπωση και το κόστος διατήρησης αυτής της σελίδας.

Πως θα παραλάβω το Ηλεκτρονικό Βιβλίο

Το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι μία ιδιαίτερα εύχρηστη επιλογή με πολύ χαμηλό και συμβολικό κόστος και σας αποστέλλεται άμεσα με ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail) στα στοιχεία που θα δηλώσετε κατα την παραγγελία σας και σε μορφή αρχείου .pdf .
Το ποσό πληρωμής είναι συμβολικό και μόνο για το κόστος διατήρησης αυτής της σελίδας.

Τι πρεσβεύω σαν ποιητής και ποιος είναι ο σκοπός της ιστοσελίδας μου.

Η αγάπη μου για την ποίηση είναι μεγάλη. Ως ποιητής εξυμνώ την πηγή της ζωής , τη γυναίκα, τις ομορφιές της ζωής, τον έρωτα, την αγάπη, την τρυφερότητα που δένει το ανδρόγυνο. Να φέρνουν παιδιά στον κόσμο σε κλίμα χαράς και ευτυχίας. 
Εμένα μου βγαίνουν οι εμπειρίες της ζωής μου, το λεξιλόγιο των ποιημάτων μου περιέχει μία ευρεία γκάμα λέξεων και όρων από διάφορα πεδία της ζωής.  Είμαι ποιητής της χαράς της ζωής και ευχή μου είναι να ανέβει ο άνθρωπος πιο ψηλά στο συναίσθημα με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, εν ειρήνη.